Неведнъж от jenata.blitz.bg са писали за обтегнатите отношения, които са имали британският

...
Неведнъж от jenata.blitz.bg са писали за обтегнатите отношения, които са имали британският
Коментари Харесай

След раждането на принц Хари лейди Ди проплакала: Нещо вътре в мен умря!

Неведнъж от jenata.blitz.bg са писали за обтегнатите връзки, които са имали английският принц Чарлз и починалата му някогашна брачна половинка – принцеса Даяна. Макар лейди Ди да е мъртва от дълги години, а връзката посред им да е завършила много от дълго време, целия свят и до ден сегашен следи с неспокойствие всеки подробност, който изплува към двамата и фамилията им.  

``
реклама

Сега обаче ще се съсредоточим върху един много противен и печален миг от взаимния им живот. Той се е случил директно след раждането на дребния им наследник – принц Хари. А за случилото се самата лейди Ди е споделила, че „ нещо в нея е умряло ”.



Кралската писателка Кейти Николс реши да разкрие тъмният подробност от предишното на лейди Ди и мъжът й. 

По думите й, а и целият свят го знаеше и видя с очите си, двамата са имали бурни и неособено приятни връзки, само че всичко е станало доста по-зле след раждането на принц Хари.

Авторката твърди, че принцеса Даяна споделя, че „ нещо вътре в мен е умряло “, откакто Чарлз „ пренебрегнал “ новородения си наследник.



Кейти Николс споделя, че принц Чарлз не обръщал съвсем никакво внимание на възстановяващата се майка и новороденият му наследник, който се появил на бял свят през 1984 година.

„ Даяна беше опустошена, когато след завръщането си в двореца Кенсингтън, Чарлз излезе в с Астън Мартин-а си, с цел да играе поло в Уиндзор Велик парк ”, спомня си писателката, която през 2010 година разгласява книга за взаимоотношенията на принцесата и принца.

Кейти Николс ясно си помня по какъв начин Даяна споделила „ Нещо вътре в мен умря ”.

Твърди се, че принцесата била „ смазана “ от мненията, дадени от принц Чарлс след раждането на Хари.

По думите й щом принца видял второто си момченце с отчаяние споделил: „ О, и то е момче! Дори и той има рижава коса “.

Покойната принцеса също била изцяло унищожена когато чула по какъв начин принц Чарлз споделил на свекърката си Франсис Шанд Кид на кръщенето на Хари „ Ужасно доста съм отчаян. Ние си мислехме, че ще бъде момиче ”.

Франсис обаче застанала твърдо на страната на щерка си и „ отчупила глава ” на шурей й и му сподели по какъв начин би трябвало да „ осъзнае какъв брой огромен шанс е, че има дете, което е обикновено “.

Кралският създател твърди още, че принцеса Даяна скрито се е надявала, че бременността й с Хари ще бъде лепилото, което ще поправи счупвания й брак.

Диана описвала на биографа Андрю Мортън, че принц Хари е „ знамение ” и „ цялостна наслада ” и точно раждането му й е помогнало да „ види светлина в цялостната мрачевина ”. Но въпреки всичко Даяна признала, че точно раждането му било началото на края й с Чарлз.

 



Принцеса Даяна и принц Чарлз се разделят през 1992 година и публично се развеждат през 1996 година. Принцесата на народа умира при зверска злополука, която стана на 31 август 1997 година в Париж. /

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР